Skip to main content
 

Onze producten

Onze producten

We bieden een compleet assortiment aan van hoogwaardige BoVeSaW producten en de daar aan gerelateerde service met toegevoegde waarde. Dit omvat klantgerichte advisering op alle producten, hetzij aan de telefoon, via email of in een persoonlijk onderhoud. Voor de logistieke service werken wij met een aantal vaste transport partners. De uitgekiende logistieke service zorgt voor betrouwbare en tijdige levering van onze producten naar uw magazijn of direct op de bouwplaats. Hierdoor kunnen wij uw logistieke wensen en belangen met toewijding verzorgen. De contactgegevens van onze medewerkers treft u aan onder contact.

Toepassing

  • Buitenmuren, dragend
  • Keldermuren
  • Binnenmuren, dragend
  • Binnenmuren, niet dragend
  • Opvulling van houten vakwerk
  • Opvulling van skeletbouw
  • Brandwanden en scheidingswanden
  • Renovatie
  • Interne verbouwing

BoVeSaW Cellenbetonblokken

Vanwege hun lage dichtheid zijn ook de grote blokformaten geschikt voor handmatig lijmwerk. Op deze wijze kan men handmatig ergonomisch rationeel en efficiënt wanden bouwen. De cellenbetonblokken zijn verkrijgbaar in diverse standaard wanddiktes. Met een eenvoudige lintzaag of een handzaag kan men de cellenbetonblokken snel en zonder veel inspanning bewerken voor het maken van passtenen. Sleuven voor leidingen worden eenvoudig met een sleuventrekker gemaakt. In de dunnere wanddiktes worden BoVeSaW cellenbetonblokken gebruikt voor stevige, massieve lichtgewicht (scheidings-)wanden (niet-dragend/dragend). Vanwege de specifieke kwaliteiten, zoals een hoge maatvastheid, goede geluidsisolerende eigenschappen en het feit dat cellenbeton ontbrandbaar is, worden de blokken niet alleen toegepast in nieuwbouw, maar ook in renovatiewerken van oudere gebouwen. Met de dikkere wanddiktes worden (dragende) wanden en buitengevels uitgevoerd. Voor de architect betekent het toepassen van BoVeSaW cellenbeton: vrij ontwerpen. Er kunnen gemakkelijk bezuinigingen gerealiseerd worden vanwege de snelle arbeidsvriendelijke verwerking en een hoge sterkte met een uitstekend warmte isolerend en accumulerend vermogen. Koudebruggen (warmtebruggen) worden door het toepassen van BoVeSaW cellenbeton eenvoudig voorkomen.

Diverse cellenbetonproducten en aanverwante artikelen

U-schalen, vullateien, ongewapende en gewapende lateien, lijmmortel, gewapend materiaal, gezaagd materiaal, sparingsblokken, ronde blokken, stroken, kimblokken, koudebrugstroken, minerale isolatieplaten, hulpmaterialen, gereedschappen, ed. complimenteren het assortiment. Allemaal maatwerk !