Skip to main content
 

Wat doen wij?

Onze oorsprong zit in het op maat maken van cellenbeton blokken.

Cellenbeton blokken BoVeSaW

Wij maken alles wat kan uit cellenbeton! Naast het leveren van standaard blokken maken wij in eigen fabriek maatwerk blokken, ronde blokken, bouwsystemen. Daarnaast leveren wij ook dak- en vloerplaten, en brandwandplaten gemaakt uit gewapend cellenbeton.

Blokken voor toepassing in de betonindustrie als afstandhouders, sparingsblokken etc. Maar ook speciaal zaagwerk van cellenbeton voor binnen- en buiten wanden. Hoekstukken, ronde hoeken, kofen, dakranden, speciale lateien, sierstukken enz. enz.. Met cellenbeton is bijna alles mogelijk.

Inmiddels produceren wij een vernuftig droogstapel bouwsysteem uit massieve cellenbetonblokken en een geïsoleerde versie daarvan

Met ons geïsoleerde bouwsysteem kunnen wij standaard wanden
maken tot Rc 8!
En zelfs daarboven
indien wenselijk.

Onze producten passen perfect in de bouwwijze van de toekomst.

De stijgende energieprijzen en de afspraken, wereldwijd, over het terugdringen van de CO2 uitstoot zijn de traditionele bouwwereld aan het veranderen. De opdrachtgever/de eindgebruiker/exploitant zal niet alleen betaalbaar willen bouwen, maar zal ook steeds meer eisen stellen aan het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen. Enerzijds voor het milieu en anderzijds voor zijn portemonnee. Milieuvriendelijke oplossingen worden over het algemeen pas toegepast, als ze effectief en betaalbaar zijn gebleken. Vandaag de dag leveren de juiste maatregelen zelfs geld op!

Wij gebruiken LEMGA Cellenbeton voor snel, slim, duurzaam en
energie zuinig bouwen!

In de ontwerpfase heeft u dankzij de ongekende mogelijkheden van het bouwen met cellenbeton een grote vrijheid van ontwerpen. Naast de ontwerpvrijheid en de lagere bouwkosten zijn de exploitatiekosten van het gebouw zeer belangrijk.
Deze kosten worden onderschat en vaak zelfs vergeten. Van de totale kosten (100%) van een traditioneel gebouw anno 2018 worden de bouwkosten geschat op minder dan 75% en de exploitatiekosten op 25%! Dit maakt snel duidelijk waar men het meeste kan besparen. Met andere woorden kies voor een slimme bouwwijze. Bouw duurzaam en kwalitatief, verleng de levensduur van uw pand. Investeer in energiezuinige maatregelen zoals warmte terugwin-technieken, zonne-energie, hogere isolatiewaarden, ed. dit levert u lagere exploitatiekosten op.

Waarom op de toekomst wachten, als u er vandaag al mee aan de slag kan?

Advies

We worden steeds vaker in een vroeg stadium betrokken bij bouwplannen. Aan tafel, aan de hand van een bouwtekening of op de bouwplaats worden de mogelijkheden besproken. Met passie voor het vak bouwen en onze producten, geven wij graag advies over hoe bouwplannen verwezenlijkt kunnen worden. Onder andere door de alsmaar hoger wordende isolatiewaarden en het meer aandacht besteden aan het reduceren van faalkosten worden met name detailleringen steeds belangrijker.

Milieu

Milieubewust produceren is voor ons een vanzelfsprekendheid geworden. Op onze site treft u diverse voorbeelden hiervan aan. Ook in vergelijking met de productie van andere bouwmaterialen heeft cellenbeton hier een aantal voordelen.