Skip to main content
 

Tiny House

Tiny House laten bouwen

Op zoek naar de perfecte Tiny House? Bij Tiny House BoVeSaW ontwikkelen we, geholpen door onze uitgebreide kennis van duurzame bouwmaterialen zoals cellenbeton, compacte en duurzame woningen die jouw droom van een minimalistische levensstijl kunnen waarmaken. Ontdek waarom een Tiny House de ideale oplossing kan zijn en hoe het je kan helpen om kosten te besparen en een milieuvriendelijkere levensstijl te omarmen.

Wil je een Tiny House laten bouwen? Neem vrijblijvend contact op met BoVeSaW via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 073 - 7601760.

Cellenbeton blokken BoVeSaW
Een Tiny House dat voldoet aan de hoogste eisen.

Modulair Tiny House

Onze Tiny Houses zijn zorgvuldig ontworpen met een modulaire en functionele indeling, zodat elke vierkante meter optimaal wordt benut. Of je nu op zoek bent naar een knusse studio of een ruimer huis met aparte slaapkamer, bij ons vind je de perfecte keuze die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Bovendien bieden we verschillende ontwerpen en maten, zodat je een Tiny House kunt vinden dat past bij jouw unieke stijl en smaak. Een extra verdieping op je Tiny House? Een extra kamer aanbouw aan je Tiny House, of een garage aan je Tiny House? Het kan allemaal.

Milieuvoordelen Tiny House

Een belangrijk voordeel van een Tiny House is de ecologische impact. Onze huizen zijn gebouwd met duurzame materialen en zijn energiezuinig. Zo hebben de wanden en isolatiewaarde van Rc-waarde 4,75 m2K/W!

Dankzij hun compacte formaat en de uitstekende isolatie heeft ons Tiny House minder energie nodig om te verwarmen en te koelen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn onze Tiny Houses ontworpen met het oog op duurzaamheid zoals meer duurzame bouwmaterialen en het gebruik van 8 stuks PV-panelen. Je kunt dus genieten van een comfortabel huis terwijl je bijdraagt aan een groenere planeet.

Comfort en gemak in je Tiny House

Naast hun milieuvriendelijkheid bieden onze Tiny Houses ook comfort en gemak. Ondanks hun compacte formaat zijn ze uit te rusten met moderne voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken, een stijlvolle badkamer en comfortabele woonruimtes. We geloven dat je in een Tiny House absoluut niet hoeft in te leveren op comfort en gemak en daarom streven we ernaar om hoogwaardige afwerkingen en materialen te bieden die een gevoel van luxe creëren.

Wij begrijpen dat de aanschaf van een huis een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we uitgebreide begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team van deskundigen staat klaar om al je vragen te beantwoorden

Tiny House laten bouwen in Brabant?

Vanuit onze vestiging/fabriek in Nieuwkuijk, Noord-Brabant, kunnen wij klanten die een Tiny House laten bouwen in Brabant zeer snel en efficiënt van dienst zijn. Daarnaast zijn transportroutes en logistieke verbindingen kort en snel vanuit onze fabriek naar de bouwlocatie van uw Tiny House in Brabant.

Neem voor het laten bouwen van een Tiny House in Brabant snel contact met ons op: wij denken graag met u mee.

Ook buiten Brabant verzorgen wij het bouwen Tiny Houses, we komen in heel Nederland en zelfs in omliggende landen.

Neem contact op

Vragen over onze mogelijkheden voor een Tiny House? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 073 - 7601760.